Trobem en els infants i joves el motor i l’energia suficient per seguir endavant any rera any.

Últimes notícies


Per les notícies d'última hora i totes les fotografies, accedeix a la nostra pàgina de Facebook: facebook.com/gexaloc i Instagram: instagram.com/gexaloc. Recorda que pots entrar sense està registrat.

 

INSCRIPCIÓ CAMPAMENTS DE PASQUA 2020

Benvolgudes famílies, ja us podeu descarregar la inscripció pels campaments de Pasqua. Recordeu que el dia màxim per confirmar l'assistència és el 21 de març, places limitades!! Sempre apunt

INCRIPCIÓ TROBADA DE PARES+CARNESTOLTES 2020

L’últim cap de setmana de febrer (29 de febrer i 1 de març) anirem a la casa de colònies Mogent de Llinars del Vallès a passar un cap de setmana ple d’activitats, emocions, disfresses, calçots i molta diversió. Aquí teniu la incripció.

INSCRIPCIÓ CAMPAMENTS DE NADAL 2019

Ja tenim aquí la inscripció de Campament de NADAL d'enguany!!! Us esperem a tots i a totes! Com abans porteu la inscripció i feu el pagament corresponent el vostre fiil i/o filla estarà abans inscrit a aquests super campaments. Tota la informació està en aquesta inscripció (descomptes per germans/es, dia de sortida i arribada, horari, què s'ha de portar, etc.). Recordem que per poder anar als Campaments de Nadal hem de tenir, també, la inscripció general del vostra fill/a ben omplerta i el pagament de la quota anual, perquè aixií estiguin afiliats/des. Ja sabeu que si algú té problemes pel pagament de la quota del curs o dels campaments de Nadal es pot posar en contacte amb els economistes branca o generals. 

MEMORIAL FELIP GALLIFA 2019

Aquest any, com des de fa més de 10 anys, realitzarem el memorial del nostre fundador Felip Gallifa, pujant a la Mola amb tota la família del Grup Escolta Xaloc. Aquí podeu trobar la inscripció

INSCRIPCIÓ GENERAL 2019/2020

Benvinguts i benvingudes al curs 2019/2020, ja teniu la inscripció general d'enguany que heu de portar als monitors i monitores de la vostra branca correctament omplerta com abans millor i el justificant de pagament de la quota anual.

INSCRIPCIÓ SORTIDA PRIMER DIA DE CAU (5 D'OCTUBRE 2019)

Ja tenim aquí la inscripció de la sortida del primer dia. El cau torna als dissabtes a Sabadell de 16:00h a 20:00h! Riu amunt! Tant com puc! Sempre a punt! Servim! 

INSCRIPCIÓ SORTIDA de 1 DIA de Llops i Daines (8 de JUNY 2019)

Benvolgues famílies de la branca de Llops i Daines, aquí teniu la inscripció de la pròxima sortida d'un dia a la platja d'Ocata del dissabte 8 de juny. Crema solar sobretot!

CIRCULAR 1r PAGAMENT RUTA RÒVERS 2001

Benvolgudes famílies dels Rovers de 2001, podeu descarrgar-vos la circular sobre el primer pagament de la ruta al País Basc.

INSCRIPCIÓ CAMPAMENTS d'ESTIU 2019

Benvolgudes famílies, ja podeu descarregar-vos la inscripció de campaments d'estiu. Tota la informació està a la inscripció però per qualsevol dubte podeu contactar amb qualsevol monitora o monitor. 

PROGRAMACIÓ del 3r TRIMESTRE CURS 18/19

Ja teniu aquí la programació de l'ulitm trimestre del curs 2018-2019. 

INSCRIPCIÓ de la MARXA a MONTSERRAT (4 i 5 de MAIG 2019)

Benvolgudes famílies, tenim aquí al costat la marxa a Montserrat!! Aquí teniu la insripció on hi ha molta més informació. Recordeu que poden venir germans, germanes, mares, pares, avis, àvies, cosines, cosins, gossos... tothom qui vulgui participar. Animeu-vos. Ens veiem el dia 4 i 5 de maig!

INSCRIPCIÓ SORTIDA de 1 DIA de LLOPS i DAINES (6 d'abril 2019)

Famílies de la branca de Llops i Daines aquí teniu la inscripció de la Sortida de 1 dia del pròxim dissabte 1 d'abril. Tant com puc!

INSCRIPCIÓ SORTIDA de 2 DIES de RÀNGERS i GUIES (23-24 març 2019)

Famílies de la branca de Ràngers I Guies aquí teniu la inscripció de la Sortida de 2 dies del pròxim cap de setmana 23 i 24 de març. Sempre apunt!

INSCRIPCIÓ TROBADA de PARES (31 de març 2019)

Ja tenim aquí la inscripció de la supermegaTROBADA de PARES del pròxim dia 31 de març!! IMPORTANT: Portar la inscripció abans del 22 de març. A més si algú ens vol ajudar a fer la Salsa pels calçots està invitat (posseu-vos en contacte ams els monitors i monitores).

INSCRIPCIÓ SORTIDA 2 DIES de LLOPS i DAINES (9-10 de març 2019)

Famílies de la branca de Llops i Daines ja us podeu descarregar la inscripció de la Sortida de 2 dies a Parets del Vallés.

INSCRIPCIÓ ACTIVITAT CONJUNTA de CARNESTOLTES (2 març 2019)

Ja arriba Carnestoltes i aquí teniu la inscripció de l'activitat conjunta del GEXaloc. NO OBLIDEU PORTAR DISFRESSA!

INSCRIPCIÓ de SORTIDA 1 DIA de CASTORS i LLÚDRIGUES (16 de febrer 2019)

Famílies de la branca de Casotrs i Llúdrigues ja us podeu decarregar la inscripció de la sortida de 1 dia del pròxim 16 de febrer.

INSCRIPCIÓ de SORTIDA 1 DIA de PIONERS i CARAVEL·LES (16 de febrer 2019)

Famílies de la branca de Pioners i Caravel·les ja us podeu descarregar la inscripció per la sortida de 1 dia del pròxim 16 de febrer.

INSCRIPCIÓ de CAMPAMENTS de PASQUA 2018/2019

Benvolgudes famílies, ja us podeu descarregar la inscripció pels campaments de Pasqua. Recordeu que el dia màxim per confirmar l'assistència és el 16 de març, places limitades!! Sempre apunt!

INSCRIPCIÓ SORTIDA 1 DIA de RÀNGERS i GUIES (16 de febrer 2019)

Famílies aquí teniu la inscripció de la sortida de 1 dia del pròxim 16 de febrer de la branca de Rànger i Guies.

PROGRAMACIÓ 2n TRIMESTRE 2018/2019

Us pengem la programació del 2n trimestre del curs 2018/2019 perquè la tingueu a la vostra disposició. CLICK AQUÍ!

INSCRIPCIÓ CAMPAMENTS DE NADAL 2018/2019

Ja tenim aquí la inscripció dels Campaments de Nadal del curs 2018/2019. Com abans porteu la inscripció i feu el pagament corresponent el vostre fiil i/o filla estarà abans inscrit a aquests super campaments. Tota la informació està en aquesta inscripció (descomptes per germans/es, dia de sortida i arribada, horari, què s'ha de portar, etc.). Recordem que per poder anar als Campaments de Nadal hem de tenir, també, la inscripció general del vostra fill/a ben omplerta i el pagament de la quota anual, perquè aixií estiguin afiliats/des. Ja sabeu que si algú té problemes pel pagament de la quota del curs o dels campaments de Nadal es pot posar en contacte amb els economistes branca o generals. 

PROGRAMACIÓ 1r TRIMESTRE 2018/2019

Us pengem la programació del 1r trimestre del curs 2018/2019 per les famílies que no vau venir a la reunió de pares i mares d'inici de curs.

INSCRIPCIÓ GENERAL 2018/2019

Ja ha arribat el nou curs 2018/2019. Us penjem la inscripció general d'aquest curs que heu de portar als monitors de la vostra branca correctament omplerta com abans millor i el justificant de pagament de la quota anual.

Ruta pioners i caravel·les 2018

Aquest any els pioners i caravel·les del G.E.Xaloc van  Suïssa i aquí en teniu l'inscripció. Tot el kral de monitors desitjem que us ho passeu molt bé i disfuteu d'aquesta experiència única.

 

Inscripció de la sortida a la platja

Com ja sabeu, al acabar cada any el G.E.Xaloc organitzem una sortida a la platja. Aquest any no farem una excepció i esperem que tu tampos ho facis i vinguis!!! Aqui trobareu tota l'informació necessària i que cal portar a part de moltes ganes de passar-ho bé.

 

Inscripció de campaments 2018

Aquí trobareu la inscripció dels campaments d'estiu del 2018!!! Esperem que vingueu i que us ho passeu tant bé com nosaltres preparant aquesta nova experiència. 

 

Sortida de Monserrat

Tota la informació necessària i més la podreu trobar aqui. Inscripció

 

Programació del tercer trimestre

Aquí podreu trobar la programació de les activitats d'aquest últim trimestre de cada branca.

 

INSCRIPCIÓ CURS 2017-2018

Aquí podeu descarregar-vos la inscripció d’aquest curs, imprescindible per a qualsevol sortida i amb tota la informació i detalls d’aquest any!

 

PRIMER DIA DE CAU

Estimades famílies, COMENCEM EL CAU!

El proper dissabte 7 d'octubre ens retrobarem tots per iniciar un nou curs xaloquer! Si vols saber tots els detalls descarrega't la inscripció i no hi faltis! T'hi esperem!

Recordeu també que, el mateix dissabte dia 7, a les 20:30h, farem la reunió de pares i mares amb tota la informació d'aquest nou curs 2017-2018. 

 

RUTA PIOVEL·LES

Cada vegada queda menys per la millor experiència de l'estiu! Tota la informació aquí!

 

SORTIDA CASTORS I LLÚDRIGUES / SORTIDA RÀNGERS I GUIES

Abans d'acabar el trimestre, els Castors i les Llúdrigues passaran un dia d'allò més divertit al Happy Park! Aquí la inscripció!

El mateix dia 10, els Ràngers i Guies aniran al Tibidabo per celebrar que la seva operació va ser un èxit! Aquí la insripció!

 

CAMPAMENTS D'ESTIU 2017

Ja tenim aquí la inscripció dels campaments d'estiu!! Segurament els 15 dies més esperats de l'any, amb aventures, calor, rius, gorgs, excursions, amics, jocs, riures, vetlles, focs de camp, més jocs, consells, pasos de branques i mil i un records que guardem per sempre! Si no et vols perdre l'aventura 2017 amb tots nosaltres, no t'esperis massa i confirma la teva assistència! T'hi esperem!

 

SORTIDA ÚLTIM DIA

L'estiu ja s'acosta i nosaltres ho hem de celebrar com cal! Abans d'acomiadar-nos i esperar amb candeletes els campaments, passarem tots junts un fantàstic dia a la platja! Serà el proper dissabte 17 de juny i, atenció, perquè aquest any han preparat la sortida...els KLANDESTINOS! Els Róvers del '98!

Tots els detalls a la inscripció! T'ho perdràs?

 

PELEGRINATGE A MONTSERRAT 2017

Bones família!

Una de les sortides més tradicionals del cau està a punt d’arribar...LA MARXA A MONTSERRAT!

Enguany serà el cap de setmana 20 i 21 de maig, recordeu que podeu convidar a tothom a venir i escollir la ruta que preferiu. Descobreix tots els detalls a la inscripció i apunta’t al pelegrinatge cap a aquesta muntanya màgica!

 

SORTIDA DOS DIES RÀNGERS I GUIES

El cap de setmana 18 i 19 de març marxarem d'excursió al Montseny. Farem una ruta ciruclar passant pels cims del Turó de l'Home i de Les Agudes, els pics més alts del parc, mentre reforcem la unió de la branca. Si vols conèixer tots els detalls descarrega't la inscripció i apunta't-hi!

 

PIONERS I CARAVEL·LES

Ja tenim data pel Piovel·les Express d'aquest any! El proper 18 de març gaudirem de la ja tradicional sortida, que posarà a prova el vostre esperit aventurer. Per conèixer tots els detalls descarragueu-vos la inscripció.

També podeu trobar una primera inscripció per la RUTA 2017, amb informació molt important sobre el transport i els pagaments.

SEMPRE A PUNT!

 

Xè MEMORIAL GERMÀ FELIP GALLIFA

Aquest any celebrem el desè Memorial del nostre fundador, el germà Felip Gallifa. És per això que l'edició d'enguany serà una mica diferent: marxarem tots junts el cap de setmana a la casa de colònies de Les Avellanes (Balaguer). Allà tindrem temps per fer un munt d'activitats i recordar el Felip. Com sempre, és una SORTIDA OBERTA A TOTHOM.

Cal que confirmeu la vostra assistència abans del dissabte 4 de març.

Trobareu tots els detalls a la inscripció!!

 


INSCRIPCIONS 2N TRIMESTRE

Aquest 2n trimestre està ple de sortides i activitats conjuntes!! Si no te'n vols perdre cap, estigues ben atent:

25 de febrer: sortida conjunta de totes les branques, que celebrarem el CARNESTOLTES durant tot el dia! La inscripció aquí.

 

12 de març: TROBADA DE PARES. És una sortida familiar on jugarem, menjarem, gaudirem i... menjarem! Inscriu-te aquí.

 

1 i 2 d'abril: Xè MEMORIAL FELIP GALLIFA. Enguany celebrem el desè Memorial, i per això serà molt especial. Marxarem tots junts de cap de setmana a la casa de colònies de Les Avellanes. És una sortida oberta a tothom que vulgui recordar o descobrir el nostre fundador! Tots els detalls a la inscripció.

 

8, 9, 10 i 11 d'abril: CAMPAMENTS DE PASQUA. Per acabar el trimestre, marxem tot l'agrupament a la casa de colònies La Ridolaina, a la Cerdanya. Descobreix tota la informació aquí.

 

SORTIDA DE DOS DIES CASTORS I LLÚDRIGUES

Els Castors i Llúdrigues iniciarem una nova aventura el proper cap de setmana 4 i 5 de febrer. Si vols conèixer tots els detalls, descarrega't la inscripció i no et perdis l'experiència!

RIU AMUNT!

 

SORTIDA PIONERS I CARAVEL·LES AL MATAGALLS

Piovel·les! El proper 28 de gener teniu l'oportunitat de pujar al cim del Matagalls, una muntanya emblemàtica del nostre país. Si no us ho voleu perdre, descarregueu-vos la inscripció i no hi falteu! :D

SEMPRE A PUNT!

 

PROGRAMACIÓ 2N TRIMESTRE

El segon trimestre ja està en marxa i amb ell un munt d'activitats!! Si us les voleu apuntar al calendari...aquí teniu la programació! El dissabte 28 de gener a les 20:30h farem una reunió informativa per explicar-vos totes aquestes activitats, així com per resoldre qualsevol dubte que tingueu.

RIU AMUNT - TANT COM PUC - SEMPRE A PUNT - SERVIM

 

INSCRIPCIÓ DE CURS 2016-2017

Si encara no teniu la inscripció de curs d'aquest any, us la podeu descarregar aquí.

 

SORTIDA DE NADAL 2016

Ja us podeu descarregar la inscripció de la sortida de Nadal. Com sempre, marxarem els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre tots junts per passar quatre dies fantàstics. Us hi esperem!!

 

BEQUES CAMPAMENTS D'ESTIU I RUTES 2016

ATENCIÓ!! Ja hem rebut tota la informació relacionada amb les beques per Campaments d'Estiu i Rutes. Tots aquells interessats en tenir tots els detalls, ens podeu enviar un mail a gexaloc@gmail.com

 

CAMPAMENTS D'ESTIU 2016

Benvolgudes famílies,

Tenim problemes tècnics per penjar l'inscripció de Campaments d'Estiu 2016. Tots aquells que encara no la tingueu i la vulgueu, envieu-nos un correu electrònic a gexaloc@gmail.com i us l'enviarem.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

Kraal de monitors del GE Xaloc

 

SORTIDA ÚLTIM DIA- ANUL·LADA!!

La sortida de demà a la platja queda ANUL·LADA per la previsió de pluges. Farem cau de 16h a 20h, però serà un cau especial. Us ho perdreu?

Perdoneu per avisar tant tard.

Kraal de monitors del GE Xaloc

 

SORTIDA ÚLTIM DIA

Estimats escoltes, el curs ja s'acaba i la calor ja ha arribat. Això vol dir que abans d'acomiadar-nos per marxar de vacances encara ens queda una última sortida tots plegats!!! Si vols descobrir tots els detalls descarrega't la inscripció i apunta't-hi!

Al tornar, a les 20:30h, tindrà lloc al cau la reunió informativa pels campaments d'estiu. 

 

BOOM RÀNGERS I GUIES

Arriba la BOOM!! Si vols passar un dia tots junts per celebrar l'èxit de l'operació, descarrega't la inscripció i no et perdis aquesta sortida! SEMPRE A PUNT!

 

MARXA A MONTSERRAT

Bones família!

Una de les sortides més esperades del curs està a punt d’arribar...LA MARXA A MONTSERRAT!

Enguany serà el cap de setmana 4 i 5 de juny, recordeu que podeu convidar a tothom a venir i escollir la ruta que preferiu. Descobreix tots els detalls a la inscripció i apunta’t al pelegrinatge cap a aquesta muntanya màgica!

 

EXCURSIÓ AL PEDRAFORCA

Bon dia!

Ja teniu aquí la inscripció per la sortida de Ràngers i Guies i Pioners i Caravel·les d’aquest cap de setmana. Si vols compartir el dia amb tots nosaltres mentre gaudim d’un dels millors paisatges de Catalunya, el Pedraforca, confirma’ns la teva assistència i vine! Trobaràs tots els detalls a la inscripció.

SEMPRE A PUNT!!

 

SORTIDA 1 DIA RÀNGERS I GUIES

Si encara no teniu la inscripció de l'excursió, descarregueu-vos-la aquí i no us perdeu la sortida de demà, que passarem el dia amb altres caus!!

 

SORTIDA 1 DIA CASTORS I LLÚDRIGUES

Castors i llúdrigues...ja teniu aquí la primera sortida del 3r trimestre!!! Si voleu descobrir la naturalesa tots plegats i passar un dia genial, no dubteu en venir aquest i dissabte!! Descarregueu-vos la inscripció aquí i ens veiem aviat!! RIU AMUNT!

 

SORTIDA 1 DIA LLOPS I DAINES

Pensàveu que la pluja ens impediria fer l'excursió? I tant que no! Aquest dissabte esperem que res ens aturi i puguem guadir dels Cingles de Bertí! Si no t'ho vols perdre, descarrega't la inscripció i vine! 

 

PIOVEL·LES EXPRESS

Ja arriba! Ja és aquí!! És l'hora del PIOVEL·LES EXPRESS!! Aquest cap de setmana tindrà lloc la cinquena edició d'aquest joc. Si no et vols perdre aquesta èpica activitat, descarrega't la inscripció i vine!! 

 

SORTIDA DE DOS DIES LLOPS I DAINES

El proper cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig marxem d'excursió als Cingles de Bertí! Ens ho passarem d'allò més bé i dormirem al cau de l'AEiG Mossèn Jaume Oliveras, a la Garriga. Si vols descobrir tots els detalls descarrega't la inscripció. T'ho perdràs?

 

PROGRAMACIÓ 3R TRIMESTRE

Ja us podeu descarregar la programació del darrer trimestre d'aquest curs!! Descobriu totes les activitats i aneu fent boca! 

 

 

SORTIDA DOS DIES PIONERS I CARAVEL·LES

La sortida de dos dies ja arriba!! Però aquest cop serà ben diferent, ja que compartirem el cap de setmana amb el cau de Parets!! Si no et vols perdre aquesta experiència, descarrega't la inscripció i vine! SEMPRE A PUNT!

 

SORTIDA LLOPS I DAINES I RÀNGERS I GUIES!

Aquest trimestre les branques de Llops i Daines i Ràngers i Guies podreu gaudir d'una sortida especial i única!! Es tracta d'una sortida conjunta i de 3 dies!! Si no te la vols perdre descarrega't la inscripció i no hi faltis... TANT COM PUC I SEMPRE A PUNT!

 

PASQUA 2016

Aquest 2n trimestre és força curtet...però això també té les seves coses bones: falta poc per la SORTIDA DE PASQUA!! Aquest any hem reinventat una mica la sortida, per tant trobareu novetats...si les voleu descobrir descarrega't la inscripció i vine!!

 

TROBADA DE PARES

Ja arriba el març i això vol dir que s'acosta la Trobada de Pares!! Aquell dia on escoltes, mares, pares, monitors, amics i familiars gaudim d'un dia tots plegats. Jocs, gimcanes, calçotada, quinto i molt més! Si vols conèixer tots els detalls, descarrega't la inscripció i no ho dubtis! T'hi esperem!

 

SORTIDA D'UN DIA RÀNGERS I GUIES

El proper diumenge 21 de febrer els Ràngers i Guies marxem d'excursió! Si vols descobrir on anem i viure plegats experiències úniques, descarrega't la inscripció i vine! SEMPRE A PUNT! 

 

SORTIDA DE DOS DIES CASTORS I LLÚDRIGUES

Els Castors i Llúdrigues no parem!! El proper 20 I 21 de febrer marxem de sortida de dos dies. Si vols gaudir d'una aventura fantàstica, descarrega't la inscripció i apunta't-hi!! RIU AMUNT!

 

SORTIDA D'UN DIA PIONERS I CARAVEL·LES

Aquest dissabte marxem junts tot el dia! Si vols passar un dia fantàstic amb tots els teus companys i companyes, descarrega't la inscripció i vine! SEMPRE A PUNT!

 

SORTIDA D'UN DIA CASTORS I LLÚDRIGUES

La primera soritda del 2n trimestre ja treu el cap!! Els Castors i Llúdrigues marxem el proper dissabte 23 de gener a descobrir els millors racons de Collserola! Descarrega't aquí la inscripció i apunta-t'hi! RIU AMUNT!

 

DISSABTE 16 DE GENER, VOTACIONS DE L'ESCUT

Després del període disponible per enviar-nos les vostres propostes d’escut, ja tenim els dissenys d’entre els quals podreu votar. Les votacions es duran a terme aquest DISSABTE 16 DE GENER de 16h a 17h a la porta del PATI Miquel Martí Pol. Recordeu que pot votar tothom: escoltes, monitors, ex escoltes, ex monitors, familiars, etc. El futur escut del cau està a les vostres mans! grin emoticon

 

A continuació teniu les 4 propostes:

 

 

 

 

SORTIDA D'UN DIA PIONERS I CARAVEL·LES

Ja tenim aquí la primera sortida de tècniques del curs. El proper dissabte 19 de desembre anirem anirem al Pic de Bastiments, on farem iniciació a les tècniques d’alpinisme. Per mirar  tots els detalls baixeu-vos la inscripció. Us hi esperem a tots! SEMPRE A PUNT

 

SORTIDA DE NADAL

La calor del novembre està marxant, als carrers ja hi han penjat els llums de Nadal... això vol dir que queda menys per la SORTIDA DE NADAL DEL XALOC! Aquest any anirem a La Carral, una casa de colònies amb molta tradició al nostre país i que ens acollirà durant els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. Si no et vols perdre aquesta aventura, descarrega't la inscripció i vine! 

 

SORTIDA DE DOS DIES RÀNGERS I GUIES

El cap de setmana del 28 i 29 de novembre és el torn dels Ràngers i Guies! Anirem fins al cim de la Mola, veurem plegats la posta de sol i baixarem fins al cau on dormirem. Descarrega't la inscripció i vine, serà genial!! SEMPRE A PUNT!

 

SORTIDA DE DOS DIES CASTORS I LLÚDRIGUES

El proper cap de setmana marxem de sortida de dos dies! Anirem a fer una excursió a la Roca del Vallès. Si vols passar't-ho genial descarrega't la la inscripció que trobaràs a la web i vine aquest dissabte! RIU AMUNT! 

 

SORTIDA DE 3 DIES LLOPS I DAINES

Estimats Llops i Daines, d'aquí ben poquet marxarem de sortida de...3 dies!! Farem la coneguda ruta dels 7 gorgs, a Campdevànol. A les nits dormirem a un càmping amb tendes. De ben segur que serà una sortida genial, descarrega't la inscripció i no hi faltis!! TANT COM PUC!

 

SORTIDA DE 2 DIES PIONES I CARAVEL·LES 

Bon dia família! Ja està aquí la primera sortida del curs! Serà de dos dies i posarem a prova la vostra orientació i cooperació. Per grups, us haureu de guiar, amb l'ajuda del mapa i la brúixola, fins arribar als Òbits, on farem nit tots plegats. Per mirar  tots els detalls baixeu-vos la inscripció. Us hi esperem a tots! SEMPRE A PUNT

 

SORTIDA D'UN DIA CASTORS I LLÚDRIGUES

La primera excursió del curs la faran els Castors i les Llúdrigues! Una oportunitat genial per conèixer els nous companys de branca i per redescobrir-se entre tots els de la branca. Caldrà que porteu la inscripció de la sortida i també la de curs. T'hi esperem!

 

PROGRAMACIÓ 1R TRIMESTRE

Bona tarda! La programació del primer trimestre ja és aquí i amb ella un munt d'activitats que tenim preparades!! No te'n perdis cap!

 

INSCRIPCIÓ DE CURS

Bon dia!

Com us vam comentar a la reunió de pares i mares de dissabte passat, la inscripció de curs que vam repartir aquell dia i que fins aquest moment estava penjada a la pàgina web tenia alguns errors. LA VERSIÓ BONA ÉS AQUESTA. Disculpeu-nos les molèsties!!

Recordeu que aquest dissabte no hi ha cau, així que ens veiem el proper dia 17. Aquest dia seria genial que ens portéssiu les inscripcions de curs. :P

Moltes gràcies i que passeu un bon llarg cap de setmana!

 

 

RIU AMUNT! - TANT COM PUC! - SEMPRE A PUNT! - SERVIM!

www.gexaloc.com!

AdjuntMida
Inscripció de curs 2015-2016823.42 KB
Inscripció Nadal 2016.pdf1.4 MB
GE Xaloc Inscripció general 2016-2017(1).pdf472.06 KB
Programació 2n trimestre 2017.pdf295.47 KB
Inscripció sortida dia 28.pdf298.4 KB
INSCRIPCIÓ DE LA SORTIDA DE CASTORS I LLÚDRIGUES.pdf246.65 KB
Inscripció Carnestoltes.pdf575.22 KB
Inscripció Trobada de pares.pdf283.92 KB
INSCRIPCIO Xè Memorial Germà Felip Gallifa.pdf548.02 KB
Inscripció Pasqua 2017.pdf534.14 KB
Inscripció pioveles express.pdf235.64 KB
1r Pagament transport ruta (circular).pdf303.21 KB
Inscripció RiG MONTSENY.pdf427.67 KB
Inscripcio_Montserrat 2017.pdf854.66 KB
Inscripció Campaments estiu 2017.pdf1.03 MB
autorització ultim dia.pdf345.63 KB
SORTIDA DE CASTORS I LLÚDRIGUES.pdf123.53 KB
BOOM! 2017.pdf239.05 KB
inscripció ruta'17.pdf773.72 KB
Autorització sortida 1r dia.pdf330.72 KB
Autorització sortida 1r dia.pdf330.72 KB
GE Xaloc Inscripció general 2017-2018.pdf532.62 KB
Programació 3r trimestre.pdf558.49 KB
Inscripció MARXA A MONTSERRAT 2018.pdf438.17 KB
Inscripció Campaments estiu 2018.pdf971.57 KB
Programa del curs i avaluació (1).doc81 KB
Inscripció platja.pdf442.66 KB
Inscripció platja 2018 (2).pdf178.15 KB
RUTA PIONERA 2018.pdf1.82 MB
SORTIDA RANGERS 16 febrer.pdf182.88 KB
Inscripció Pasqua 2019final .pdf1.8 MB
Inscripció Carnestoltes 2019 final.pdf1.76 MB
inscripció sortida 1 dia 2019.pdf167.33 KB
Inscripció trobada de pares 2019 final 1.pdf2.1 MB
Inscripció Pasqua 2019final .pdf1.8 MB
inscripció sortida 1 dia CASTORS.pdf373.39 KB
Sortida 2 dies - Parets del Vallès.pdf153.41 KB
AUTORITZACIÓ SORTIDA RANGERS.pdf89.33 KB
Sortida 1 dia - Rubí.pdf72.4 KB
Montserrat Inscripció 18-19.pdf1.35 MB
3r trimestre Programació 2019.pdf346.44 KB
1r Pagament ruta PB Rovers (circular).pdf296.72 KB
Campaments Estiu 2019.pdf2.21 MB
Inscripció Platja 8 juny.pdf114.22 KB
inscripcio primer dia.pdf153.83 KB
inscripcio general 2019-2020.pdf699.13 KB
inscripcio general 2019-2020.pdf699.13 KB
Inscripció Memorial Gallifa 2019 .pdf1.52 MB
Inscripció Memorial Gallifa 2019 .pdf1.52 MB
Inscripció Nadal 2019.pdf613.89 KB
INCRIPCIÓ TROBADA DE PARES+CARNESTOLTES.pdf86.6 KB
Inscripció PASQUA 2020.pdf748.93 KB