Llops i daines


Llops i DainesLLOPS I DAINES

(de 10 a 12 anys)

LLOPS I DAINES

Els Llops i les Daines som més grans que la camada; és per això, que hem de començar a donar exemple. El nostre lema és Tant com puc!Doncs com diem, donem el màxim de nosaltres mateixos. Ens agrada molt jugar i passar-ho bé, però també volem aprendre sobre l'origen i l'actualitat de l'escoltisme. Per tant, tots els jocs tenen un rerafons que ens ajuda a millorar la responsabilitat, l'orientació, la convivència i coses relacionades amb la natura i l'escoltisme. Tenim unes lleis anomenades màximes que sempre tenim present:

 El Llop/Daina:

         - Pensa primer en els altres;
         - Obeeix al Kraal de monitors;
         - Obre els ulls i les orelles;
         - És alegre i somrient;
         - És net i endreçat;
         - Diu sempre la veritat.

Tots els Llops/Daines formem l'estol, on aprenem dels nostres companys i on fem les nostres activitats. Sovint, també treballem en grups anomenades sisenes. Acostumem a fer un parell de sortides cada trimestre i normalment anem a la muntanya. Malgrat tot, les últimes sortides de l’any acostumen a ser totalment lúdiques, així que anem al parc d'atraccions, al zoo, al skating...

Ens identifiquem per la camisa de color gris i el fulard del Grup Escolta Xaloc (groc amb rivet verd). Portem cosit l’escut de l’agrupament a la màniga dreta; i la insígnia del cap de llop a la butxaca esquerra.

 

 

LLOPS I DAINES

SORTIDA 25-4-15

El dissabte 25 d'abril farem la primera sortida del 3r trimestre al Tagamanent. Si vols gaudir d'una fantàstica excursió, descarrega't la inscripció i vine!

SORTIDA 28-2/ 1-3-2015

El proper cap de setmana 28 de febrer i 1 de març marxem d'excursió. Gaudirem del Montseny i dormirem al refugi de Viladrau. A la inscripció hi trobareu tots els detalls. No hi pots faltar!

SORTIDA 29/30-11-14

Aquí trobareu la inscripció per l'excursió que farem a La Fageda d'en Jordà. Us hi esperem!

SORTIDA 11-10-14

Llops i Daines! Aquí trobareu la inscricpió de la sortida d'aquest dissabte. No us la podeu perdre!!

AdjuntMida
LLD - Sortida 2 dies nov.pdf216.14 KB
LLD - Sortida 2 dies 28i1.pdf225.08 KB
LLD - Tagamanent 25-04-15 Inscripció.pdf203.09 KB