Ràngers i guies


Ràngers i les Guies

Ràngers i guies

(de 12 a 14 anys)

Ràngers i les Guies

 

Els Ràngers i les Guies som els adolescents de l'agrupament i el nostre lema  és Sempre a Punt! Ja comencem a ser els grans i comencem a prendre responsabilitats dins de la branca, per això, amb l’ajuda dels monitors, preparem les nostres activitats. Ens agrada conèixer realment què és l'escoltisme, tenint com a fonaments el Sempre a Punt, les lleis escoltes i l'últim missatge d’en Baden Powell: Deixar aquest món una mica millor de com l'hem trobat.
 

Les lleis escoltes són:

 - L'escolta xifra el seu honor en ser digne de confiança;
 - L'escolta és lleial;
 - L'escolta és útil i ajuda els altres sense esperar recompensa;
 - L'escolta és amic de tothom i germà de qualsevol escolta sense distinció de religió, raça o classe social;
 - L'escolta és cortès i cavallerós;
 - L'escolta veu en la natura l'obra de Déu i la respecta;
 - L'escolta és obedient i no fa les coses a mitges;
 - L'escolta somriu i canta davant les dificultats;
 - L'escolta és cuidadós i treballador;
 - L'escolta és net i sa en pensament, paraules i accions.

Tots els Ràngers/Guies formem la tropa i treballem amb petits grups que són les patrulles. Durant el curs fem l'operació que és una activitat que preparem nosaltres i ha de tenir un objectiu de servei envers l'agrupament o la societat.

A l'estiu participem al campament de l’agrupament, on fem una mini-ruta (excursió de tres dies) per poder gaudir del contacte amb la natura i preparar-nos per a la següent etapa escolta.
 

Ens identifiquem per la camisa de color blau i el fulard del Grup Escolta Xaloc (groc amb rivet verd). Portem cosit l’escut de l’agrupament a la màniga dreta; i el cercle de progrés amb les seves estels a la màniga esquerra. 

Ràngers i les Guies

 

 

SORTIDA 1R TRIMESTRE

Ja us podeu descarregar la inscripció de la sortida dels dies 28, 29 i 30 de novembre. Sí, sí, TRES DIES! NO US LA PODEU PERDRE!

AdjuntMida
Sortida RANGERS28-30 novembre.pdf409.72 KB