El Kraal

El Kraal es el grup de monitors i monitores del xaloc, que treballen per preparar i realitzar les activitats del cau.

Els monitors/es del Xaloc som joves que, en la gran majoria, portem des de petits/es al cau. Hem viscut l’emoció de preparar la motxilla per anar d’excursió, ens hem quedat afònics cantant al foc de camp, ens hem tacat la camisa quan pintàvem un mural, i hem crescut dins el divertit mon de l’escoltisme. 

Ara, un cop acabada la nostra etapa escolta, treballem per a que els infants i joves puguin gaudir-ho com nosaltres ho fèiem.

El G.E.Xaloc és una associació sense ànim de lucre i tots els monitors i monitores som voluntaris/ries; tots els diners que arriben a l’agrupament s’inverteixen en millorar les activitats i els materials per tal que els infants i joves gaudeixin al màxim la seva experiència alhora que creixen. 

Dins el Kraal hi ha una junta, formada pel cap d’agrupament, secretari/aria i economista, que s’encarreguen d’aspectes administratius, així com d’organitzar l’equip de monitors/es, tot i que totes les decisions es prenen entre tots i totes. Per a preparar tot el necessari durant el curs, també ens dividim en comitès, cada un amb funcions concretes (transport, xarxes socials, material fungible…).