Qui som

El grup escolta Xaloc es va fundar el 1972. Des d’aquest any duu a terme la seva activitat a Sabadell. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre que es dedica a l’educació en el lleure d’infants i joves de 7 a 18 anys seguint el mètode escolta.

L’agrupament està format pel kraal de monitors i monitores, un grup de joves que de forma voluntària organitzen i dinamitzen l’activitat pròpia del cau; També en formen part els infants i joves, part principal i motor sense el qual no podríem funcionar; Per últim, també són molt importants les famílies, amb les que mantenim una relació propera gràcies a diferents activitats conjuntes que es realitzen durant el curs, al tracte directe els dies de cau i a les xarxes socials.

Cada curs venen més de 100 infants i joves de diferents parts de Sabadell i també de pobles i ciutats properes. El Xaloc és l’únic agrupament escolta de la ciutat i un dels més grans del Vallès.

Formem part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, dins la demarcació Vallès-Maresme. Actualment ens trobem als locals de la Parròquia Santíssima Trinitat i al pati de l’escola Miquel Martí i Pol, que ens cedeixen per poder fer les nostres activitats.