Què fem

L’objectiu principal és el de donar als infants i joves una opció d’educació en el lleure en la que puguin gaudir a l’hora que aprenen i creixen.

La nostra activitat durant el curs es realitza els dissabtes a la tarda, de 16h a 20h, i es basa a fer jocs, dinàmiques, reflexions, tallers i activitats molt diverses per tal que els nostres infants i joves es diverteixin i aprenguin. Durant el curs també fem sortides, normalment dues al trimestre, que poden ser d’un o dos dies i acostumen a ser a la natura, ja que aquest també és un dels pilars del nostre model educatiu.

A més, durant el curs es duen a terme tres activitats molt importants que són els campaments: en fem a Nadal i Pasqua, en els que anem tot l’agrupament a una casa de colònies durant 4 dies. També a l’estiu fem campaments de dues setmanes en què estem a un prat acampat amb tendes fent un munt d’activitats a la natura. Els més grans de l’agrupament, els Pioners i Caravel·les i els Róvers (podeu veure els diferents grups d’edat a l’apartat de branques), se’n van a fer una ruta durant aquests 14 dies que duren els campaments, i acaben unint-se els últims dies als més petits.

També hi ha altres activitats durant el curs que sempre fem i ens identifiquen, com són la marxa a Montserrat, la trobada de famílies o el memorial del Felip.

Si voleu descobrir com és el cau i tot el que fem, només heu de venir a provar. Ja veureu com us encanta!