Al Grup Escolta Xaloc estem molt contents d’anunciar que tenim pàgina web nova!

L’antiga sen’s havia quedat molt anticuada i ens hem posat les piles per tenir-ne una de nova on podreu trobar tota la informació relacionada amb el cau i la nostra activitat.

Com veieu la url segueix sent la mateixa (www.gexaloc.com), ja us la podeu guardar a preferits per estar al dia de totes les novetats que anem penjant.

 

Us fem un resum del que podeu trobar a la web:

  • Agrupament: Hi trobareu tota la informació sobre què és el cau, qui el formem i què hi fem. Tambè hi ha explicada la histròria del nostre cau i la del moviment escolta.
  • Branques: No tens clar a quina branca va la teva filla? Per què uns van de blau i els altres de vermell? A aquest apartat estan explicades totes les branques amb detall perquè entenguis perfectament com funciona cada una.
  • Galeria: Entra aquí si vols veure les millors fotos de totes les activitats que realitzem durant el curs.
  • Documents: Aquí hi trobarás totes les inscripcions de curs, així com tambè la programació de trimestre. Desde la inscripció general fins a la sortida d’un dia de branca, aquí estan totes les inscripcions que busquis.
  • Vine al cau: Per aquells que encara dubteu si apuntar-vos, aquí teniu explicat perquè no us ho heu de pensar més i venir a provar. Tambe teniu explicat com ho podeu fer. Per qualsevol dubte contacteu amb els monitors!
  • Últimes noticies: Si vols estar al dia de tot el que pasa al Xaloc no oblidis fer un cop d’ull a les últimes noticies de tant en tant.
  • Contacte: Per últim trobareu tota la informació necesaria per contactar amb els monitors i monitores del cau.

 

Esperem que us agradi la nova web i us resulti útil!

 

Especial agraiment a l’Arnau Roig, que ens ha ajudat a crear la nova web. Si vosaltres o algú que coneixeu necesita una web, no dubteu a contactar amb ell, que estarà encantat de parlar amb vosaltres.

instagram: @arnauroig_designer

 

Deixa un missatge