Com tots sabeu, després de setmanes fent el cau de manera online, les mesures s’han relaxat i ens han permés tornar a realitzar la nostra activitat de forma presencial.

El dissabte 13 de març les branques de Ràngers i Guies, Pioners i Caravel·les i Róvers s’han pogut reunir de nou i s’han unit als més petits, Castors i Llúdrigues i Llops i Daines, que ja portaven dos dissabtes  fent cau presencial.

Tots i totes estem molt contents de poder tornar a veure’ns sense fer-ho a través d’una pantalla i poder tornar a correr, jugar i cridar al pati del Miquel Marti i Pol. Això s’ha notat a l’assistencia de totes les branques, ja que a totes han vingut molts infants i joves disposats a tornar al cau amb l’energia carregada i totes les ganes de passar-ho bé.

Aquest cap de setmana totes les branques hem aprofitat per córrer i jugar al pati, ja que tots en teniem ganes després de tants caps de setmana tancats. Dels més petits als més grans ens hem repartit les zones i, mantenint les distancies i seguint les mesures de higiene, cada branca a jugat com mai. I no us enganyarem, els monitors tambè en teniem moltes ganes de tornar a jugar com petits (i ens ho hem passat igual o millor que els infants).

 

 

 

 

 

 

Al cau seguim defensant que la nostra activitat és segura i a més imprescindible pels infants i joves, més encara en aquests moments en que la majoria del lleure al que estaven acostumats ha desaparegut degut a les mesures de prevenció. L’aprenentatge a través del joc, la diversió i els companys és un dret que no podem treure als nostres infants i joves, i al cau seguirem treballant perquè això sigui així durants molts anys.

 

Tornem a ser aquí amb les ganes de sempre,

Sempre a punt!

Deixa un missatge